Ingrediente:
400 gr faina
800 gr cartofi
275 gr margarina
4 oua
1gr praf copt
50 gr cascaval
20 gr chimen
sare
MDP:
Cartofii se fierb,se curata,se trec prin masina tocat.Se adauga faina,margarina,3 oua,sarea,praful copt,cascavalul.Se amesteca bine ,se lasa 1 ora la odihna.Se intinde o foaie groasa de 7-8 mm,se unge cu ou,se presara cu chimen si putina sare.Se taie coca in fasii late de 2 cm si lungi de 12-14 cm,se pun in tavi,se coc la foc potrivit.
Reteta:
Almanahul gospodinei
vineri, 4 martie 2011
Saleuri cu cartofi 1
Etichete:
aluaturi,
Aperitiv,
branza,
Cartile mele de bucate,
cartofi,
chimen,
Condimente,
Martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu