Ingrediente 4 portii:
500 gr file batog
150 gr masline fara samburi
1 paharel(150 gr) iaurt simplu
2 lingurite otet balsamic
1 lingurita cu mustar cu seminte
sare
piper negru macinat
menta proaspata tocata+cateva frunze pt decor
MDP:
1.Sareaza si pipereaza pestele.Se gateste la abur 15 min.
2.Se lasa sa se raceasca timp de 10 min.Se taie maslinele in feliute subtiri.Se pregateste sosul,amestecand:untul,mustarul,otetul,sarea si menta tocata.
3.Se scoate pielea de pe bucatile de peste.Se taie pestele in bucatele de cca 2 cm si se pune intr-un castron pt servire.Se toarna deasupra lui sosul din iaurt si se presara maslinele tocate.Se decoreaza cu frunze de menta si se serveste.
joi, 17 martie 2011
Batog in sos de menta si iaurt
Etichete:
Condimente,
iaurt,
Mancare,
Martie 2011,
masline,
menta,
mustar,
otet balsamic,
Peste,
sosuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu