Ingrediente:
700 gr dovleac
2 linguri ulei
1 ceapa
1 ceasca orez
2 linguri smantana
zeama de la 1/2 lamaie
sare
piper
MDP:
Dovleacul se taie bucati,se fierbe 15-20 min cu 1,5 l apa si putina sare.Se incingre uleiul,se caleste usor ceapa taiata mic.Se adauga orezul,continuand prajirea 2 min.Peste acest amestec se pune dovleacul fiert,1,5 cana apa de la fiert dovleacul,zeama lamaie,smantana,sare,piper,se da la cuptor 8-10 min.
luni, 14 martie 2011
Mancare dovleac
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
dovleac,
lamaie,
Mancare,
Martie 2011,
orez,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu