Ingrediente:
Foi:
10 linguri ulei
10 linguri zahar
10 linguri bors
2 linguri otet
1 lingurita amoniac
otet/helas pt stins amoniacul
faina cat cuprinde
Umplutura:
mere
zahar
scortisoara
vanilie
MDP;
Se amesteca toate ingredientele pt foi,pana se dizolva zaharul, se imparte aluatul in 3,foile se coc pe dosul tavii.
Umplutura:
Merele se rad pe razatoarea mica,se storc bine,se pun cu zaharul la calit.
Dupa ce foile s-au racit se umplu cu mere,se lasa pana a doua zi cand se taie.
vineri, 18 martie 2011
Placinta cu mere a la Buzau
Etichete:
amoniac,
bors,
Condimente,
De Post,
Desert,
Martie 2011,
mere,
scortisoara,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu