Ingrediente:
4 oua
10 linguri zahar
200 gr margarina
12 linguri faina
sare
vanilie
1 borcan marmelada fina(caise,macese,coarne)
MDP:
Freci margarina cu 4 linguri zahar,adaugi pe rand galbenusurile,sare,aromele,faina,obtii un aluat ce se intinde cu degetele in tava de aragaz adanca.Se coace la foc potrivit.
Intre timp bati albusul spuma cu restul zahar.Cand prajitura incepe sa se rumeneasca pe margine,intinzi marmelada deasupra apoi spuma de albus.Se lasa la cuptor la foc foarte mic pana se intareste bezeaua.
joi, 17 martie 2011
Damen Kapritz
Etichete:
caise,
coarne,
Condimente,
Desert,
gem,
macese,
Martie 2011,
Prajitura,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu