700 gr dovleac
10-15 bucati mici slanina
1 ceapa
1 mar mai mare
1 ceasca smantana/lapte batut
1 lingura faina
sare
piper
1 lingurita zahar
MDP:
Dovleacul se taie bucati mici si se fierbe 15-20 min in 1,5 l apa cu putina sare.Slanina se pune in cratita impreuna cu ceapa feliata,se rumeneste usor.Se adauga dovleacul fiert,se amesteca si se stinge cu 1,5 cana apa de la fiert dovleacul,se pune sare,piper,zahar.Se adauga apoi marul curatat,feliat,se fierbe pana se inmoaie merele.Spre sfarsitul fierberii se adauga smantana/laptele batut bine amestecat cu faina si se fierbe la foc mic 10 min.
luni, 14 martie 2011
Mancare dovleac I
Etichete:
bacon,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
dovleac,
Mancare,
Martie 2011,
mere,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu