joi, 17 martie 2011
Prajitura fina
Ingrediente:
Foi:
300 gr faina
150 gr unt
1 ou
3 linguri smantana
1 lingurita amoniac
1 lingura zahar
Pandispan
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
Crema:
4 linguri faina
200 ml lapte
200 gr zahar
200 gr unt
coaja lamaie
MDP:
Foile:
Se amesteca toate,se fac 2 foi,se coc pe dosul tavii.
Pandispanul:
Se pregateste dupa reteta clasica,se coace in aceiasi tava.
Crema:
Din:lapte,100 gr zahar,faina,coaja lamaie se face crema,cand s-a racit se adauga untul frecat spuma cu restul de zahar -100 gr.
Aranjare:
Se pune o foaie,crema,pandispan,crema si cea de a doua foaie.
Etichete:
amoniac,
Condimente,
Desert,
lamaie,
Martie 2011,
Prajitura,
smantana,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu