vineri, 4 martie 2011

Patrate cu mere, nuci si glazura branza




Ingrediente:

1 cana faina cernuta
1 lingurita praf de copt
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita scortisoara
1/4 cana unt/margarina
1/2 cana zahar brun
1/2 cana zahar
1 ou
1 ligurita extract vanilie
1/2 cana mere tocate
1/2 cana nuci(pecan) fin tocate
2 linguri zahar
2 lingurite scortisoara

MDP:

1.Preancalzesti cuptorul la 175 C.Ungi o tava de23/23 cm.Cerni impreuna:faina,praful copt,sare,1/4 lingurita scortisoara,lasi deoparte.
2.In bol mare amesteci cu lingura lemn,pana se omogenzeaza:untul topit impreuna cu zaharul brun,1/2 cana zahar alb.Adaugi oul si vanilia,le amesteci apoi in faina,doar sa se combine,pui merele si nucile.Intinzi in forma.In bol mic/cana amesteci impreuna scortisoara ramasa si zaharul,presari deasupra.
3.Coci 25-30 min,lasi sa se raceasca in forma,tai patrate.

Glazura :

120 gr crema de branza,moale
1 lingura unt,moale
2 cani zahar pudra
1/2 lingurita extract vanilie
1 lingura lapte

MDP:

Mixezi crema branza cu untul,zaharul pudra,vanilia si laptele.Incalzesti la microunde 15 secunde.Presari pe patratele reci.


RETETA:
Apple Bars with a Cream Cheese Glaze
http://www.mybakingaddiction.com/apple-bars-with-cream-cheese-glaze/

Niciun comentariu: