vineri, 4 martie 2011
Patrate cu mere, nuci si glazura branza
Ingrediente:
1 cana faina cernuta
1 lingurita praf de copt
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita scortisoara
1/4 cana unt/margarina
1/2 cana zahar brun
1/2 cana zahar
1 ou
1 ligurita extract vanilie
1/2 cana mere tocate
1/2 cana nuci(pecan) fin tocate
2 linguri zahar
2 lingurite scortisoara
MDP:
1.Preancalzesti cuptorul la 175 C.Ungi o tava de23/23 cm.Cerni impreuna:faina,praful copt,sare,1/4 lingurita scortisoara,lasi deoparte.
2.In bol mare amesteci cu lingura lemn,pana se omogenzeaza:untul topit impreuna cu zaharul brun,1/2 cana zahar alb.Adaugi oul si vanilia,le amesteci apoi in faina,doar sa se combine,pui merele si nucile.Intinzi in forma.In bol mic/cana amesteci impreuna scortisoara ramasa si zaharul,presari deasupra.
3.Coci 25-30 min,lasi sa se raceasca in forma,tai patrate.
Glazura :
120 gr crema de branza,moale
1 lingura unt,moale
2 cani zahar pudra
1/2 lingurita extract vanilie
1 lingura lapte
MDP:
Mixezi crema branza cu untul,zaharul pudra,vanilia si laptele.Incalzesti la microunde 15 secunde.Presari pe patratele reci.
RETETA:
Apple Bars with a Cream Cheese Glaze
http://www.mybakingaddiction.com/apple-bars-with-cream-cheese-glaze/
Etichete:
branza,
Condimente,
Desert,
glazura,
Martie 2011,
mere,
nuci,
Prajitura,
scortisoara,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu