Ingrediente:
600 gr faina
5 galbenusuri
200 gr smantana
25 gr zahar tos
50 gr coniac
200 gr ulei
200 gr zahar pudra
sare
MDP:
Din:faina,galbenusuri,smantana,25 gr zahar,coniac,putina sare se face aluatuldens,se lasa la odihna 30 min.Se intinde aluatul,se taie romburi/dreptunghiuri,folosindu-se o ruleta canelata/cutit.Se face o taietura in mijlocul fasiilor si se trece prin ea unul din capete,sa obtii o funda.Se prajesc in ulei,se presara cu zahar pudra.
Reteta:
Almanahul gospodinei
vineri, 4 martie 2011
Minciunele
Etichete:
alcool,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Desert,
Gogosi,
Martie 2011,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu