Ingrediente:
Foi:
500 gr faina
150 gr untura
150 gr zahar
3 galbenusuri
1 lingurita bicarbonat
putin lapte
Crema:
1 foaie gelatina
1 pahar lapte
2 linguri cacao
2 linguri marmelada caise
150 gr zahar pudra
100 gr unt
rom
Glazura:
3 albusuri
150 gr zahar
ciocolata-decor
MDP:
Foi:
Freci untura cu zaharul,apoi adaugi pe rand galbenusurile,bicarbonatul stins cu putin lapte,faina,sarea.Coci 3 foi pe dosul tavii.
Crema:
Oparesti foaia de gelatina cu putin lapte indulcit,adaugi:cacao,marmelada,zaharul,untul,romul.
Glazura:
Bati albusurile cu 150 gr zahar iar cand sunt aproape gata se pun pe abur.Se intinde glazura peste prajitura cu cutitul,se rade deasupra ciocolata.Se taie a doua zi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu