Ingrediente:
5 oua
10 linguri zahar4 linguri lapte
1 margarina
1 lingurita amoniac
20 linguri faina
10 linguri nuci macinate
3 linguri gem caise
MDP:
Freci galbenusurile cu 4 linguri zahar,pui margarina amestecata bine cu faina si laptele in care s-a dizolvat amoniacul.Se ia cate o lingurita din coca se intinde in forme de madlene.Peste ea se pune crema facuta din:albusul batut spuma cu 6 linguri zahar,amestecat cu nucile macinate si gem caise.Se pun formele in tava de aragaz si se coc la foc potrivit.Se scot caldute si se pudreaza cu zahar vanilat.
vineri, 18 martie 2011
Madlene Gina
Etichete:
amoniac,
Briose,
caise,
Condimente,
Desert,
gem,
Martie 2011,
nuci,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu