miercuri, 4 februarie 2009

Supa de rosii cu spanac si tortellini



Ingrediente:

2 Linguri unt nesarat
6-8 catei usturoi
4 cani supa pui putin sarata
170 g tortellini proaspeti/congelati
390 g rosii cuburi,cu sucul lor(1 cutie)
280 g spanac,la abur,tocat
8-10 frunze busuioc,tocate
parmezan,ras

Pregatire:

1.Topesti untul intr-o oala la foc mediu-mare.Adaugi usturoiul si-l sotezi pana dezvolta aroma,cca 2 min.
2.Adaugi supa carne,aduci la fiert.Adaugi tortellinii ii gatesti pe jumatate,cca 5 min pt cei inghetati,mai putin pt cei proaspeti.
3.Adaugi rosiile si sucul lor,reduci focul si gatesti pana pasta e moale,pui spanacul si busuiocul si gatesti pana se ofileste,1-2 min.Servesti cu parmezan.

Reteta aici:
Tortellini, Spinach and Tomato Soup

http://www.guidepostsmag.com/food/abundant-table-archive/?i=920

Niciun comentariu: