marți, 2 septembrie 2008

Sos Chilli



Ingrediente:

12 cani rosii, curatate coaja si tocate
3 cani ceapa,cuburi
2 cani ardei gras verde,cuburi
2-6 ardei kapia galben
5 catei usturoi,feliati
2 cani zahar
1 cana otet alb
2 Linguri sare
1 Lingura seminte marar
1 Lingura seminte telina

Pregatire:

1.Pui rosiile,ceapa,ardeii si usturoiul in oala si aduci la fiert.Fierbi la foc mic 15 min,sa se inmoaie.
2.Adaugi zaharul,otetul,sarea,condimentele si fierbi sa se elimine excesul de apa si sa capete consistenta.
3.Pui in borcane sterilizate,fierbi pe baie apa 15 min(apa sa fie mai jos de capac).Pastrezi la intuneric si racoare pana la 1 an.


Chilli Sauce

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8943

Niciun comentariu: