
Ingrediente:
Pt. Vinete:
2 vinete mici
ulei masline
sare si piper pisat dupa gust
Asamblare:
2 cani/500 g patrunjel tocat
1/2 cana/125 ml muguri pin,tostati
1/3 cana/75 ml ulei masline
sare,piper dupa gust
2 ardei iute/gras rosu copt,feliat fin
200 g branza Cambozola sau Camembert şi / sau branza albastra
Pregatire:
Pt. Vinete:
1.Tai vinetele pe lungime de 0,5 cm,obtii 16 felii subtiri,presari ulei masline sare,piper.
Asamblare:
1.In robot combini;partunjelul,mugurii pin,ulei masline,sa obtii un pesto,asezonezi cu sare,piper.
2.Ungi felia de vanata cu un strat de pesto,adaugi un strat de ardei copti.In centru pui o felie de branza,rulezi si prinzi cu scobitoarea.Ies 16 rulouri.
Reteta aici:
Grilled Eggplant Rolls
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4742
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu