marți, 2 septembrie 2008

Sos de ceapa coapta pt. Cruditati




Ingrediente:

4 salote/ceapa frantuzeasca
4 cateii usturoi
1/2 cana/125 ml ulei masline
1/4 cana/50 ml otet balsamic
1/4 cana/50 ml smantana
1/4 cana /50 ml maioneza
1 Lingura/15 ml mustar Dijon
suc de la o lamaie
1/4 cana/50 ml parmezan ras


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.
2.In tigaie prajesti ceapa,usturoiul,otetul balsamic,cca 30 min,pana se rumenesc.Lasi sa se raceasca.
3.Mixezi amestecul cu tot lichidul ramas,adaugi smantana, maioneza,mustarul,suc lamaie si parmezanul.
4.Servesti sosul cu legume crude/fierte:morcovi,tije telina,sparanghel,rosii mici,ciuperci,conopida,brocoli.

Reteta aici:

Crudites with Roasted Onion Dip
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5581

Niciun comentariu: