
Ingrediente:
6 sfecle medii(de marimea unei mandarine)
2 Linguri otet vin alb
2 Linguri otet balsamic
5 Linguri ulei masline
250 g branza capra proaspata
1 mana frunze tarhon
un buchet mic de creson
Pregatire:
1.Pui sfecla intr-o tigaie cu apa sarata si otet vin alb.O fierbi 30-40 min,pana se inmoaie,scurgi,lasi sa se raceasca,cureti coaja(cu manusi sa nu te colorezi pe maini).
2.Tai fiecare sfecla in jumatate,apoi felii,asezi pe un platou mare.Presari cat e calda 1/2 din otetul balsamic si 1/2 din ulei,asezonezi cu sare si piper.
3.Chiar inainte de servit,presari branza,rupta bucati,peste sfecla,presari tarhon,creson si estul de otet si ulei.
Reteta aici:
Beetroot, goat's cheese & tarragon salad
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2608/beetroot-goats-cheese-and-tarragon-salad
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu