joi, 4 septembrie 2008
Mazare la cuptor cu tarhon,iaurt si fistic
Ingrediente:
450 g mazare fina,congelata
1/2 cana frunze tarhon
2 cepe verzi
2 Lingiru ulei masline ev.
1/4 cana iaurt grecesc
1/2 cana fistic tocat
sare de mare dupa gust
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 260*C.Pui mazarea intr-o oala de argila,dai la cuptor si amesteci ocazional sa se dezghete.
In acelasi timp,pui tarhonul,ceapa,uleiul,iaurtul si 1/4 cana fistic in blender si le faci piure.Amesteci delicat in mazare,presari restul de fistic,pui sare dupa gust.Coci 5 min pana se rumeneste,scoti si servesti.
Ies 4-5 portii.
Reteta aici:
Baked Peas with Tarragon, Yogurt, and Pistachios
http://www.101cookbooks.com/archives/baked-peas-with-tarragon-yogurt-and-pistachios-recipe.html
Daca nu ai iaurt grecesc,pui iaurt obisnuit in tifon/sita si lasi sa se scurga bine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu