joi, 4 septembrie 2008

Mazare la cuptor cu tarhon,iaurt si fistic



Ingrediente:

450 g mazare fina,congelata
1/2 cana frunze tarhon
2 cepe verzi
2 Lingiru ulei masline ev.
1/4 cana iaurt grecesc
1/2 cana fistic tocat
sare de mare dupa gust


Pregatire:


Preancalzesti cuptorul la 260*C.Pui mazarea intr-o oala de argila,dai la cuptor si amesteci ocazional sa se dezghete.
In acelasi timp,pui tarhonul,ceapa,uleiul,iaurtul si 1/4 cana fistic in blender si le faci piure.Amesteci delicat in mazare,presari restul de fistic,pui sare dupa gust.Coci 5 min pana se rumeneste,scoti si servesti.

Ies 4-5 portii.


Reteta aici:

Baked Peas with Tarragon, Yogurt, and Pistachios

http://www.101cookbooks.com/archives/baked-peas-with-tarragon-yogurt-and-pistachios-recipe.html


Daca nu ai iaurt grecesc,pui iaurt obisnuit in tifon/sita si lasi sa se scurga bine.

Niciun comentariu: