
Ingrediente:
2 rosii(de 340 g fiecare)
1/3 cana maioneza
1 Lingura otet alb
1 Lingura tarhon proaspat/2 lingurite uscat
240 g crab fiert/creveti/ton/etc
1/2 cana mazare mica,decongelata
1/2 cana tije telina,tocate
2 Linguri ceapa salota
sare
piper
2 frunze laptuca
crengute tarhon
Pregatire
1.Speli rosiile,le tai un capacel la 1 cm in partea de sus,cu lingura scoti miezul si o parte din carnelasi grosimea interioara de 0,5-1 cm gros.Le scurgi bine.
2.Intr-un bol mare amesteci maioneza,otetul,tarhonul,adaugi crabul,mazarea,telina si ceapa,amesteci usor.Asezonezi.
3.Pe platoul de servit asezi frunzele de salata.In cazul in care rosiile nu se aseaza tai putin din fund,le umplii cu salata,pui capacul si decorezi cu crengute tarhon.
Ies 2 portii.
Reteta si info nutritional aici:
Tarragon Crab Salad in Tomato Cups
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=659249
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu