marți, 2 septembrie 2008

Pui cu sos de ciuperci si tarhon




Acest delicios pui auriu,cu sos plin de ciuperci,satisface orice gust.


Ingrediente pt 4 portii:

3 cani taitei orez/noodles,nefierti
4 piepti pui,dezosati,fara piele,injumatatiti
3/4 lingurita tarhon uscat
3/4 lingurita condiment piper cu lamaie-vezi reteta
1 Lingura unt
2 cani ciuperci proaspete, feliate
4 catei usturoi,tocati
400 g supa pui,putin sarata
3 Linguri Sherry, sau in plus supa de pui(daca n-ai sherry)
3 Linguri faina
1/4 cana smantana fermentata/acra degresata



Pregatire:


Fierbi taiteii dupa instructiuni pachet,ii scurgi.In acelasi timp, presari puiul cu tarhon,piper cu lamaie,il pui la foc mediu-mare si-l rumenesti pe toate partile,il scoti si-l mentii cald.
In aceiasi tigaie sotezi ciupercile si usturoiul,pana se inmoaie.Adaugi 1 cana supa si sherry sau suplimentar supa,amesteci,pui carnea in tigaie,reduci focul si fierbi la foc mic 7-10 min pana se face puiul.Il scoti si-l tii la cald.
Combini faina cu restul de supa,pui in tigaie si lasi 1-2 min pana se ingroase,iei de pe foc adaugi smantana.
Servesti puiul cu sos si taitei langa.

Reteta aici:

Saucy Tarragon Chicken
http://www.tasteofhome.com/Recipes/Saucy-Tarragon-Chicken

Niciun comentariu: