luni, 1 septembrie 2008
Manzat cu portocale si tarhon
ingrediente:
8 fileuri de manzat
1 cana suc portocale
1/4 cana vin rosu
4 Linguri ulei 2 Linguri mustar
2 Linguri coaja portocale
1 Lingura sos soia
1 Lingura amidon
1 1/2 lingurita cimbru
1 catel usturoi,pisat
sare
piper
Pregatire:
Asezonezi carnea cu sare,piper,mustar,usturoi,sos soia si 1/2 lingurita cimbru.
In tigaie pui putin ulei si sigilezi carnea pe ambele parti.Adaugi apoi vinul,1 lingura cimbru,coaja portocala si reduci sosul cateva min.Adaugi amidonul dizolvat in suc de portocale si mai lasi cca 5 min.
Servesti carnea cu sos.
Reteta aici:
Veal Loin with Orange and Thyme
http://myrecipesblog.com/category/red-wine/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu