luni, 1 septembrie 2008

Manzat cu portocale si tarhon




ingrediente:

8 fileuri de manzat
1 cana suc portocale
1/4 cana vin rosu
4 Linguri ulei 2 Linguri mustar
2 Linguri coaja portocale
1 Lingura sos soia
1 Lingura amidon
1 1/2 lingurita cimbru
1 catel usturoi,pisat
sare
piper


Pregatire:

Asezonezi carnea cu sare,piper,mustar,usturoi,sos soia si 1/2 lingurita cimbru.
In tigaie pui putin ulei si sigilezi carnea pe ambele parti.Adaugi apoi vinul,1 lingura cimbru,coaja portocala si reduci sosul cateva min.Adaugi amidonul dizolvat in suc de portocale si mai lasi cca 5 min.
Servesti carnea cu sos.


Reteta aici:

Veal Loin with Orange and Thyme

http://myrecipesblog.com/category/red-wine/

Niciun comentariu: