luni, 24 ianuarie 2011
Placinta cu branza si ardei copti
Ingrediente:
Aluat de placinta
240 g crema branza,moale/la temp camerei
1/3 – ½ cana branza albastra/parmezan-Reeggiano maruntit
¼ cana smantana grasa,dulce
1 ou mare,batut usor
¼- ½ lingurita piper
1/3 cana ardei copt,scurs,tocat/rosii uscate in ulei,scurse
¼ cana nuci prajite usor
2 linguri patrunjel tocat
MDP:
Preancalzesti cuptorul la 190 C.Pui aluatul intr-o forma cu fund detasabil,il intepi cu furculita,peste el pui folie si boabe fasole.Coci pana e usor maronie cca 18-20 min,scoti folia cu boabe.
Cat timp se coace crusta,bati branza in bol mare,la viteza medie,pana e cremoasa,adaugi treptat smantana,ouale,piperul,intinzi in crusta.Presari cu ardei/rosii,deasupra pui nucile si patrunjel.Cpci pana umplutura se intareste cca 25 min,lasi la racit pe gratar 20 min.Tai felii/patrate.Servesti cald/la temp camerei.Restul pastrezi la frigiser.
Reteta:
Cheese Bites
http://oneperfectbite.blogspot.com/2009/11/cheese-bites-appetizer-for-blue-monday.html
Etichete:
aluaturi,
Aperitiv,
ardei gras,
branza,
Condimente,
Ianuarie 2011,
nuci,
patrunjel,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu