luni, 24 ianuarie 2011
Ficat de vita cu ceapa,mere,hrean si smantana
Ingrediente:
½ kg ficat
2 linguri faina orez brun
1 cana supa pui/legume/vita
1 ceapa mare
1 mar mare
3 linguri ulei/mai mult,dupa necesitate
1 lingura hrean –conservat
½ cana smantana fermentata/acra
Sare
Piper
MDP:
Presari ficatul cu sare ,piper,il treci prin faina,il prajesti usor pe fiecare parte,la foc mediu,in ulei.Sotezi ceapa si merele pana se rumenesc si le pui peste ficat in oala adanca.Adaugi supa si smantana amestecata cu hrean.Acoperi si gatesti 35 min la foc mediu.Servesti cu sosul lasat ,decorezi cu marar tocat.
Reteta:
beef liver with onion, apples and horseradish in sour cream
http://kitchen.galanter.net/2010/03/20/beef-liver-in-sour-cream/#more-2060
Etichete:
Condimente,
ficat,
hrean,
Ianuarie 2011,
mere,
smantana,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu