luni, 24 ianuarie 2011

Ficat de vita cu ceapa,mere,hrean si smantana



Ingrediente:

½ kg ficat
2 linguri faina orez brun
1 cana supa pui/legume/vita
1 ceapa mare
1 mar mare
3 linguri ulei/mai mult,dupa necesitate
1 lingura hrean –conservat
½ cana smantana fermentata/acra
Sare
Piper

MDP:

Presari ficatul cu sare ,piper,il treci prin faina,il prajesti usor pe fiecare parte,la foc mediu,in ulei.Sotezi ceapa si merele pana se rumenesc si le pui peste ficat in oala adanca.Adaugi supa si smantana amestecata cu hrean.Acoperi si gatesti 35 min la foc mediu.Servesti cu sosul lasat ,decorezi cu marar tocat.

Reteta:

beef liver with onion, apples and horseradish in sour cream
http://kitchen.galanter.net/2010/03/20/beef-liver-in-sour-cream/#more-2060

Niciun comentariu: