luni, 24 ianuarie 2011
Gogonele picante
Ingrediente:
6-7 gogonele
3 linguri seminte susan
1 lingurita seminte mustar
1 lingurita praf schinduf
½ lingurita pudra mustar
2 lingurite praf ardei iute
Sare dupa gust
¼ lingurita zahar (de trestie)
Frunze de curry(cred ca se pot inlocui cu pudra curry)
MDP:
Tai rosiile felii,le presari cu ardeiul iute,zaharul,sare,amesteci ,lasi deoparte.
In wok incalzesti uleiul,pui semintele mustar,cand incep sa pocneasca pui curry,rosiile marinate,amesteci bine,lasi sa se gateasca rosiile cca 5 min,dar sa nu se inmoaie.Adaugi apoi schinduful,pudra mustar,mai lasi 2cam 2 min,iei de pe foc.Dupa ce s-a racit poti pastra in frigider pana la 1 saptamana.
Reteta:
GREEN TOMATO PICKLE
http://samayalarai-cookingisdivine.blogspot.com/2010/09/green-tomato-pickle-and-green-tomato.html
Etichete:
chilli,
Condimente,
Conserve,
gogonele,
Ianuarie 2011,
mustar,
schinduf,
susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu