luni, 24 ianuarie 2011
File de salau umplut cu verdeata
Ingrediente:
8 buc file salau
ulei pt prajit
2-3 legaturi ceapa verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
2 linguri orez nefiert
8 ciuperci
sare grunjoasa
piper negru macinat
cimbru uscat si macinat
100 gr pesmet
1-2 lamai
spanac pt ornat
MDP:
1.Fileul se trece prin jet de apa rece,se scurge pe prosop absorbant.Condimentezi cu sare,cimbru,piper,ungi cu putin ulei.
2.Toci mic:ceapa verde,mararul,patrunjelul,ciupercile.Calesti ceapa in putin ulei,adaugi ciupercile si 1 polonic cu apa calduta.Calesti orezul cu ceapasi ciupercile.
3.Dupa ce au fiert pui verdeata si 1-2 lingurite pesmet sa se lege.Lasi 10 min sa se racoreasca.
4.Tai pestele,il umplii cu verdeata calita,il treci prin pesmet,prajesti in ulei incins.Scurgi pe prosop absorbant.Servesti cu spanac crud si lamaie.
Libertatea pt femei 49/2010
Etichete:
cimbru,
ciuperci,
Condimente,
friptura,
Ianuarie 2011,
lamaie,
marar,
patrunjel,
Peste,
spanac,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu