joi, 4 septembrie 2008

Pui la cuptor cu tarhon




Ingrediente:


1 pui intreg,cca 1365gr
3 Linguri ulei masline
1 Lingura tarhon,uscat
2 lingurite praf usturoi/proaspat
1/2 lingurita piper negru
1/4 lingurita sare
450 g rosii cherry,injumatatite
8 salote/cepe mici


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 190*C.Asezi puiul,intr-o tigaie putin adanca.
Amesteci uleiul,tarhonul,usturoiul.piperul,sarea,intr-un bol.Adaugi rosiile si ceapa,amesteci sa se acopere,apoi le scoti,le lasi deoparte.Ungi puiul cu restul de amestec de ulei ramas.
2.Coci 1-1 1/4 ora pana se face.Pe parcursul ultimilor 25 min de copt aranjezi in jurul puiului ceapa,iar in ultimile 10 min rosiile.
3.Scoti rosiile,ceapa si puiul din tigaie.Acoperi puiul sa stea 10 min,inainte de a-l taia.
Servesti puiul cu ceapa si rosii.

Reteta si info nutritional aici:

Roast Tarragon Chicken

http://www.mccormick.com/recipedetail.cfm?id=10289

Niciun comentariu: