joi, 4 septembrie 2008

Pui in crusta de ierburi




Ingrediente:

1 1/2 -2 cani biscuiti(crackers) faramati
1 Lingura marar,proaspat
1 Lingura patrunjel, proaspat
1/2 Lingura oregano,proaspat
1/2 Lingura rozmarin, proaspat
1 Lingura cimbrisor,proaspat
1 catel usturoi,tocat
2 Linguri sos iute
1 ou
1/2 cana faina,pt presarat/tavalit
2 piepti pui,fara piele si os,spalati si bine uscati
sare si piper negru crapat


Pregatire:


Preancalzesti cuptorul la 200*C.Combini primele 8 ingrediente.
In bol amesteci oul si sosul iute.Asezonezi puiul cu sare, piper,il dai prin faina,scuturi excesul,il treci prin amestecul de ou.Il presezi apoi prin amestecul de ierburi,te asiguri ca toate partile sunt acoperite din abundenta.Ii pui in tava,si-i coci la 200*C cca 20-25 min.Ii scoti din cuptor,ii lasi 10 min sa se raceasca, tai si servesti.


Reteta aici:

Cheezit and Herb Encrusted Chicken

http://www.whatwereeating.com/recipes/cheez-it-and-herb-encrusted-chicken/

Niciun comentariu: