marți, 2 septembrie 2008

Pui cu migdale si tarhon





Ingrediente:

4 piepti pui,fara piele
50 unt usor sarat,moale
1 lingurita tarhon proaspat,+ pt presarat
1 lingurita patrunjel
1/2 lingurita arpagic
25 g migdale macinate
4 felii mari Prosciutto

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 180*C/gaz 6.Tamponezi cu hartie carnea si faci trei taieturi in lungime.
2.Freci untul cu ierburile,pui migdalele si un praf sare.Imparti in 4 parti egale si umplii taieturile din carne.Apesi sa-i dai forma.
3.Infasori fiecare piept in sunca,apoi in hartie sau folie.(pieptii pot fi pastrati 2-8 ore la frigider,dar inainte sa-i pui la cuptor ii scoti cu 30 min si-i lasi la temp. camerei).
4.Coci 20 min,scoti hartia/folia si mai lasi 5 min,pui in farfuria de servit si pui deasupra o lingura unt topit-din tava.Presari tarhon si piper proaspat.

Reteta aici:

Tarragon & almond chicken
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1228/tarragon-and-almond-chicken

Niciun comentariu: