joi, 4 septembrie 2008
Grisine cu branza picante
Ingrediente:
3/4 cana apa/175 ml
1 lingurita zahar/5 ml
1 lingurita drojdie uscata/5 ml
1 1/2 lingurita sare/7 ml
1 1/2 faina obisnuita/375 ml
2 Linguri faina integrala grau /30 ml
1 Lingura ulei masline/15 ml
1/2 cana branza Asiago rasa/125 ml
ulei pt uns bolul
o mana de malai pt presarat tava
1 albus,batut
ardei iute dupa gust-optional
Pregatire:
1.Intr-un bol mic combini apa si zaharul,adaugi drojdia,lasi sa se umfle cca 5 min.
2.Cerni impreuna sarea si faina.Adaugi maiaua,1 lingura ulei masline si 7 linguri branza,amesteci cu mana/robot.Pui aluatul pe suprafata infarinata si framanti pana devine elastic,peste 10 min.Il pui in bolul uns,acoperi cu folie plastic si lasi la crescut,pana isi dubleaza volumul,1 ora.
3.Preancalzesti cuptorul la 200*C.Presari malaiul in tava.
4.Tai aluatul in 16 bucati egale.Intinzi aluatul de grosimea unui creion,de cca 30 cm.Ungi cu albus si presari ardei iute si restul de branza.Acoperi cu folie si mai lasi 20 min la crescut,pana isi dubleaza volumul.
5.Coci 16-20 min sa fie brun aurii si crocante,Lasi sa se raceasca si servesti.
Reteta aici:
Cheese Breadsticks
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4864
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu