vineri, 12 septembrie 2008
Capucino inghetat cu insule plutitoare
Ingrediente:
125 ml espresso proaspat,infuzie/cafea facuta
zahar dupa gust
500 ml lapte
4 Linguri/60 ml lapte condensat indulcit
inghetata vanilie/mocca sau ciocolata,pt garnisit
o mana cuburi gheata strivite
1/2 cana/125 ml smantana de frisca 35%,batuta
pudra cacao/scortisoara,pt garnisit
boabe cafea espresso trase in ciocolata,pt garnisit,optional
Pregatire:
1.Combini in blender,espresso,zaharul,laptele,laptele condensat,o lingura(de portionat inghetata)sau doua de inghetata si cuburile de gheata,amesteci bine.
2.Torni in pahare,deasupra pui o lingura inghetata si/sau o bucata de frisca.Presari cacao/scortisoara,garnisesti cu boabe cafea.
Reteta aici:
Iced Cappuccino Float
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4702
Etichete:
cafea,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
frisca,
Inghetata,
lapte condensat,
scortisoara,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu