Ingrediente 6-8 portii:
200 g unt
150 g miere
150 g zahar
8 g scortisoara
8 g cuisoare
3 oua
3 galbenusuri
putin praf copt
120 g ciocolata menaj rasa/2 Linguri cacao
75 g stafide
230 g faina
60 g migdale
vanilie
MDP:
Amesteci mierea cu untul,zaharul,6 galbenusuri,scortisoara,cuisoarele,ciocolata,vanilia.Bati spuma tare 3 albusuri,le incorporezi in compozitia de mai sus,apoi faina si praful de copt.Ungi si tapetezi cu faina tava,torni compozitia,ungi cu ou,presari cu fileurile de migdale,coci 35-40 min,la foc moderat.
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
joi, 21 ianuarie 2010
Turta de ciocolata
Etichete:
cacao,
Chec,
ciocolata,
Condimente,
cuisoare,
Desert,
Ianuarie 2010,
miere,
migdale,
Prajitura,
scortisoara,
stafide,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu