Ingrediente:
250 g margarina
175 g zahar
1 ou
1 galbenus
350 g faina
1 praf sare
zahar vanilat
coaja lamaie
2 albusuri
nuci taiate
dulceata visine
MDP:
Cerni faina pe planseta,faci o adancitura pui margarina/unt taiata bucatele,ouale,zaharul,sarea,vanilia,coaja lamaie.Amesteci bine pana obtii o coca neteda.Dai la rece 1-2 ore.Presari faina pe planseta intinzi o foaie de 3 mm,cu un pahar mic decupezi discuri,le ungi cu albus batut spuma,presari nucasi in mijloc faci o adancitura si pui o visina din dulceata.Le pui in tava unsa cu unt,coci 15-20 min,la foc potrivit.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu