Ingrediente:
24 painisoare-vezi reteta*
1 pui
1 1/2 Lingura faina
3 Linguri smantana
sare
1 ceapa
Maggi
3 salate
1 1/2 Lingura otet
30 g ulei
MDP:
Fierbi puiul 40 min in apa cu sare si ceapa.Cand s-a racit il tai julien si din zeama faci un sos alb din:unt,faina,Maggi.Amesteci puiul cu sosul.Umplii painisoarele scobite,pui capacelele si servesti fierbinti cu salata verde.
vezi reteta* http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2010/01/painisoare-pt-umplut-reteta-de-baza.html
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
joi, 21 ianuarie 2010
Painisoare umplute cu carne de pui(garnitura salata verde)
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
Ianuarie 2010,
Paine,
Pui,
salata verde,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu