Aluat:
300 g faina
1 Lingura otet
1 Lingura ulei
10 g drojdie/cat o nuca
180-200 ml apa/lapte(in functie de faina folosita)
cimbru
sare
piper
Umplutura:
ceapa
ciuperci calite in ulei si scurse
salam/sunca/carnaciori,etc
cascaval ras
Sos:
1/2 borcan mic pasta tomate(Olimpia)
sare
piper
cimbru
apa
MDP:
Aluatul:
Dizolvi drojdia in apa,lasi 10 min,apoi adaugi restul ingredientelor,amesteci bine,framanti si intinzi o foaie sau intinzi cu degetele in tava unsa cu ulei si imbracata in hartie copt/folie Al,lasi la crescut pana se dubleza.
Umplutura:
Dupa ce aluatul a crescut pui deasupra ceapa tocata mic,peste ea asezi feliile ciuperci una langa alta,peste ele salamul/ce doresti,torni sosul si razi cascaval deasupra.Dai la cuptorul incins pana se rumeneste aluatul de dedesubt.
Sosul:
Pt sos,diluezi pasta tomate cu apa pana obtii consistenta unei smantani subtiri,pui condimentele,amesteci.
Adaptare dupa:
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu