joi, 21 ianuarie 2010
Cornulete cu nuca
Ingrediente 12 portii:
250 g margarina
300 g faina
1 praf sare
50 ml apa minerala
Pt umplutura:
400 g nuci macinate
150 g zahar farin
2 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la 1 lamaie
5-6 bucati rahat pt ornat
MDP:
1.Se cerne faina in bol,faci o gaura in mijloc,pui margarina cubulete(dupa ce a fost lasata 30 min la temp. camerei
2.Framanti bine pana se dezlipeste de pe degete,dai cateva min la rece.
3.Pregatesti umplutura din:nuci,zahar pudra,coaja lamaie,esenta vanilie.Amesteci usor pana se leaga putin.
4.Intinzi coca,tai patrate,pui umplutura,rulezi,decorezi cu bucatele rahat si nuci si dai la cuptor incins.Servesti pudrate cu zahar.
Libertatea pt femei nr 46/2009
Etichete:
Condimente,
cornulete,
Desert,
Ianuarie 2010,
lamaie,
nuci,
rahat,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu