Ingrediente:
oua
unt
zahar farin
faina
mirodenii
MDP:
Se cantaresc atatea oua din cate dorim sa facem checul.Se pun zahar,unt,faina in cantitate egala cu greutatea oualelor.
Freci untul si zaharul pana obtii o crema spumoasa,dupa care pui mirodeniile.Freci 40-50 min pana nu se mai simte zaharul.Adaugi cate 1 galbenus,amesteci dupa fiecare pana se incorporeaza bine in crema.Bati separat albusurile spuma tare,le incorporezi in compozitie alternanad:1 lingura de albus cu 1 lingura faina,pana termini albusurile si faina.Amesteci bine sa se incorporeze ingred.Ungi cu unt forma de chec,tapetezi cu faina,pui compozitia,dai la cuptorul incalzit.Se lasa la inceput la foc iute pana incepe sa creasca,dupa care se face focul potrivit.se coaca cca 1 ora.Cand s-a copt lasi 10 min in forma,apoi rastorni pe planseta de lemn.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu