Ingrediente:
3 cepe esalote
3 Linguri ulei
1/2 telina rasa,mare
1 lingurita faina/zeamil
2 rosii,optional
1 lingurita Vegeta
2 lingurite maghiran
1 ceasca apa/lapte
MDP:
Ceapa tocata mic se inabuse in ulei.Se adauga faina,se stinge cu apa in care a clocotit vegeta,se adauga telina,se fierbe 5 min.Se adauga rosiile curatate de coaja,tocate,maghiranul,se fierb pana se leaga sosul.Se foloseste cald/rece pt rasol pasare/peste,sau la diverse legume fierte natur.
Plante aromatice si condimentare utilizate in preparatele culinare
joi, 25 februarie 2010
Sos de maghiran
Etichete:
amidon,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Februarie 2010,
maghiran,
Peste,
Pui,
rosii,
sosuri,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu