Ingrediente:
800 g branza vava
5 oua
6 Linguri smantana
3 Linguri malai
3 Linguri faina
1 Lingura unt
2 Linguri pesmet
1 Lingura maghiran
1 lingurita sare
MDP:
Branza bine scursa se amesteca cu maghiranul si smantana.Se omogenizeaza bine,se incorporeaza malaiul,faina,pesmetul,sare.Se adauga galbenusurile si albusurile spuma.Se unge o tava (de cozonac),cu unt si se umple.Se coace pana se rumeneste,se incearca cu paiul,sa iasa curat,se rastoarna si se serveste cu smantana.
Plante aromatice si condimentare utilizate in preparatele culinare
joi, 25 februarie 2010
Alivanca cu maghiran
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Februarie 2010,
maghiran,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu