duminică, 28 februarie 2010
Rulada bezea cu crema vanilie
Ingrediente umplutura:
5 cani lapte
1 cana zahar
2 Linguri unt nesarat
1 Lingura extract vanilie
8 galbenusuri
1/4 cana alune caju prajite,macinate
MDP:
In cratita incalzesti la foc mic laptele si-l fierbi pana se reduce la 2 cani.Adaugi zaharul,untul,vanilia,amesteci,iei de pe foc.Bati albusurile .Adaugi treptat galbenusurile in amestecul de lapte,cu lingura,amesteci bine sa nu se taie.Adaugi nucile si continui sa gatesti la foc mic,amestecand constant,pana capata consistenta de pasta,lasi deoparte.
Ingrediente bezea:
10 albusuri
1 cana zahar
1 lingurita extract vanilie
MDP:
Preancalzesti la 200 C,bati albusurile pana stau tari.Treptat adaugi 1 cana zahar,bati constant,adaugi vanilia.Pui in tava hartie copt,unsa cu unt,intinzi bezeaua.Coci pana se rumeneste.Eventual intinzi crema peste bezea,rulezi,ungi cu unt si rumenesti din nou in cuptor.
Reteta:
Creme-filled Log Cake
http://asiarecipe.com/phidesserts.html#pia
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu