vineri, 26 februarie 2010

Rosii la cuptor cu struguri



Ingrediente:

2 rosii medii
2 cani struguri verzi
1 Lingura pasta tomate,mixata cu 2 Linguri apa
2 linguri pesmet
1/2 lingurita sare
piper negru
1 Lingura ulei ev. masline

MDP:

Preancalzesti cuptorul la 200C.Ungi cu ulei o forma patrata de 23cm.Tai rosiile in 1/2,le aranjezi in tava,presari in jurul lor strugurii.Torni peste ele pasta rosii.Combini pesmetul,sare,piper,adaugi uleiul.Pui cu lingura amestecul peste rosii.Coci 1 ora pana rosiile si strugurii sunt f moi.Servesti fierbinte/la temp camerei.
Au gust dulce-acrisor si poti servi la pui pe gratar.Poti adauga si cimbrisor proaspat.

Reteta:

Baked Tomatoes with Grapes

http://skinnychef.com/recipes/baked-tomatoes-with-grapes

Niciun comentariu: