vineri, 26 februarie 2010
Rosii la cuptor cu struguri
Ingrediente:
2 rosii medii
2 cani struguri verzi
1 Lingura pasta tomate,mixata cu 2 Linguri apa
2 linguri pesmet
1/2 lingurita sare
piper negru
1 Lingura ulei ev. masline
MDP:
Preancalzesti cuptorul la 200C.Ungi cu ulei o forma patrata de 23cm.Tai rosiile in 1/2,le aranjezi in tava,presari in jurul lor strugurii.Torni peste ele pasta rosii.Combini pesmetul,sare,piper,adaugi uleiul.Pui cu lingura amestecul peste rosii.Coci 1 ora pana rosiile si strugurii sunt f moi.Servesti fierbinte/la temp camerei.
Au gust dulce-acrisor si poti servi la pui pe gratar.Poti adauga si cimbrisor proaspat.
Reteta:
Baked Tomatoes with Grapes
http://skinnychef.com/recipes/baked-tomatoes-with-grapes
Etichete:
Aperitiv,
cimbru,
Condimente,
Februarie 2010,
Pui,
rosii,
struguri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu