duminică, 28 februarie 2010
Salata cu dovleac si rodii
Ingrediente 4 portii:
4 cani dovleac placintar,bucatele mici
1 Lingura ulei masline
1-2 lingurite rozmarin,tocat
1/2 lingurita piper rosu,faramat
sare
1/4 cana suc portocala
1 1/2 Lingura ulei ev masline
1 Lingura suc lamaie
6 cani salata(ce-ti place)laptuca/rucola si laptuca
1/3 cana nuci,prajite,tocate
1/2 cana seminte rodie
1/4 cana feta
MDP:
Preancalzesti cuptorul la 225C.Ungi dovleacul cu ulei,rozmarin.ardei iute,pui pe hartie copt,presari sare,coci 15 min.Scoti din cuptor,intorci,mai lasi inca 15 min./pana incepe sa se rumeneasca si se inmoaie.Ar trebui sa fie gata in cca 2 ore,lasi apoi la temp camerei.
Cat dovleacul se coace,amesteci sucul portocala si lamaie,uleiul ev,sare,piper,lasi deoparte.
Cand esti gata sa asamblezi salata amestecilaptuca,semintele rodie,nucile,le treci usor prin dresing,pui dovleacul fierbinte/la temp camerei deasupra si presari feta.
Reteta:
Butternut Squash and Pomegranate Salad
http://www.danispies.com/archives/salads/butternut_squash_and_pomegrana.php
Etichete:
branza,
Condimente,
dovleac,
Februarie 2010,
lamaie,
nuci,
portocale,
rodii,
rozmarin,
salata verde,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu