Ingrediente:
1 pachet branza vaci
2 Linguri unt
1 lingurita mustar
1 lingurita boia dulce
1 ceapa tocata mic
1 lingurita chimen
2 Linguri frunze limba mielului,tocate fin
1 Lingura maioneza/smantana,optional
sare/2 Linguri telemea/burduf
MDP:
Freci branza cu untul si sarea.Adaugi mustarul,boiaua,ceapa,chimenul,limba mielului,omogenizezi bine,dai 1-2 ore la rece.Inainte de a o unge pe paine incorporezi maioneza/smantana.Decorezi cu fasii de frunze si flori de limba mielului.
Plante aromatice si condimentare utilizate in preparatele culinare
joi, 25 februarie 2010
Pasta picanta de branza cu limba mielului
Etichete:
Aperitiv,
boia,
branza,
Cartile mele de bucate,
chimen,
Condimente,
Februarie 2010,
limba mielului,
maioneza,
mustar,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu