vineri, 26 februarie 2010
Paine cu dovlecel
Ingrediente:
2 cani faina obisnuita
1 ou
1 cana dovlecel ras
1 Lingura drojdie
1 Lingura busuioc tocat
1/2 lingurita ghimbir ras fin
1 lingurita zahar
1/4 cana apa
2 lingurite ulei masline
1 lingurita sare
MDP:
Incalzesti apa sa fie calduta,adaugi drojdia,zaharul,sarea,lasi 10 min sa creasca.
Apoi adaugi celelalte ingred.,amesteci bine,daca e prea lipicios mai adaugi faina.Framanti cateva min,sa ai un aluat omogen.
Ungi un bol cu ulei,pui aluatul,lasi sa creasca la caldura,cca 2 ore,pana se dubleaza.
Pui aluatul pe planseta,il apesi in jos,dai forma dorita,pui in tava si mai lasi 30 min sa creasca.Preancalzesti cuptorul 10 min la 175C.Coci cca 40 min.
A servit painea cu pesto de rosii uscate.
Reteta:
Zucchini bread
http://www.aayisrecipes.com/2008/09/18/zucchini-bread/
Etichete:
busuioc,
Condimente,
dovlecel,
Februarie 2010,
ghimbir,
Paine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu