joi, 25 februarie 2010

Energizarea cu grau incoltit

Reteta lui Ignatenko:

100 g grau
200 ml lapte
1 lingurita miere
1 lingurita unt

Graul se spala in mai multe ape si apoi cat e inca umed se acopera cu un servetel de hartie si se pastreaza ,la loc caldut,2 zile.In timpul germinarii graului,se adauga putina apa.Cand germenii ating dimensiunea de 1 mm,se spala graul din nou in cateva ape,apoi se amesteca in bol cu celelalte ingrediente.Aceasta portie este zilnica!Cei cu probleme de digestie,vor consuma doar de 2 ori/an grau incoltit(toamna si primavara),cate 7 zile consecutiv,pt ca graul inlesneste autoregenerarea organismului la nivel celular,ceilalti pot apela oricat de des la aceasta metoda stravesche de crestere a potentialului energetic al corpului.
Mentinerea echilibrului energetic al organismului,va determina mentinerea sanatatii fizice si psihice a celui care e perseverent.

Niciun comentariu: