duminică, 28 februarie 2010
Aperitiv cu varza Bruxelles
Ingrediente:
1 punga varza Bruxelles,dezghetata
4-5 bucati bacon,piperat,tocat
1/3 cana faina
1 Lingura untura de la bacon
1 cana ciuperci taiate felii groase
1 lingurita suc lamaie
1/2 lingurita sos soia
MDP:
Treci fin verzisoarele prin faina.Pui grasimea de la bacon in tigaie,prajesti baconul pana e crocant,il scoti.In grasimea incinsa pui verzisoarele si baconul,lasi pana verzisoarelecapata o crusta crocanta,peste tot si baconul,adaugi sucul lamaie,sosul soia,sare,piper,amesteci sa se acopere.
Tai ciupercile patrate,aproape de diametrul verzelor,le treci prin faina,prajesti.
Le poti insira pe un betisor alternand verze,bacon,ciuperci si servi la ocazii.
Reteta:
Brussels Menagerie
http://cocinasavant.blogspot.com/2009/12/sprouting-wings.html
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
ciuperci,
Condimente,
Februarie 2010,
lamaie,
sos soia,
varza Bruxelles
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu