vineri, 26 februarie 2010
Omleta de primavara
Ingrediente 6 portii:
4 Linguri ulei/unt/bacon
60 g sunca prosciutto
1 1/2 -2 cani leurda,tocata
1 1/2 cani spanac,tocat
3 cartofi medii,cuburi(diabeticii nu pun)
5 oua
1 cana lapte
1/4 cana parmezan ras
Nota:
Poti adauga orice:bacon,carnati,pancetta,iar daca esti vegetarian-ciuperci,sau simpla doar cu spanac si leurda.
MDP:
Preancalzesti cuptorul la 175C.
In tigaie incingi uleiulpui sunca,leurda,spanacul si cartofii,tii pana se fac cartofii.Pastrezi cateva frunze leurda pt decor.
Intr-un bol pui ouale,laptele,branza,le bati.
Repui tigaia pe foc,torni amestecul oua si adaugi frunzele pastrate pt decor.
Coci cca 15-20 min,pana se fac ouale.
Reteta:
Appalachian Springtime Classic - Ramps with Eggs and Potatoes
http://jenncuisine.com/2009/04/appalachian-springtime-classic-ramps-with-eggs-and-potatoes/#ixzz0dH64002v
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu