luni, 9 iunie 2008
Spanac cu ghimbir si alune 70 kcal/portia
Alunele si ghimbirul dau spanacului o aroma speciala, ce te va cuceri.Pentru un efect de neuitat savureaza-l alaturi de un pahar de vin bun rosu.
Ingrediente pt. 6 portii:
1/2 kg spanac -conserva
2 Linguri ulei vegetal
o ceapa medie
1 ardei iute verde
1 catel usturoi
o radacina medie ghimbir ras
o lingurita boabe mustar
1/2 lingurita boabe piper
1/2 lingurita chimen
1/2 lingurita coriandru tocat
3 Linguri alune prajite
sare
piper
Etichete:
alune,
chilli,
chimen,
Condimente,
frunze coriandru,
ghimbir,
Iunie 2008,
Mancare,
mustar,
seminte,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu