sâmbătă, 21 iunie 2008
Minitarte cu Brie si cirese
Putini pot rezista acestor tarte aurii.Aroma grozava a cireselor se insoteste cu catifelata Brie, rezultand o crocanta tentatie.Foarte usor de facut.
Ingrediente:
450 g aluat foitaj taiat in 32 bucati/un rulou de aluat taiat 2,5 cm
125 g Branza Brie foarte grasa-triple cream taiata cuburi
1 cana/250 ml cirese
2 Linguri/30 ml sos chili dulce
Preparare:
Tai foitajul in patrate de 5 cm.Le asezi in forma de mini briose.Umple cu bucati de Brie,1 lingurita/5 ml cirese si 1/4 lingurita/ 1 ml sos chili.
Coace in mijlocul/centrul cuptorului 15 min.pana foitajul se umfla si umplutura face basicute.Cuptorul la 200 *C.
Lasi sa se raceasca putin.
Servesti calde.
Ies 32 bucati.
Reteta aici:
Brie and Cherry Tartlets
http://www.ontariotenderfruit.com/index.php?state=category%7E12&node=3584
Etichete:
branza,
cirese,
Condimente,
Desert,
foitaj,
Iunie 2008,
sosuri,
Tarta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu