vineri, 20 iunie 2008
Biscuiti ce se topesc in gura
1 cana unt nesarat moale
1/2 lingurita sare
2 lingurite esenta migdale
1/2 cana zahar tos
1/4 cana amidon
1 1/4 cana faina obisnuita
Preparare:
Preincalzesti la 180 *C.
Cerni impreuna zaharul, amidonul si faina.
Mixezi untul 15 min. pana se umfla.Adaugi esenta migdale, sarea si bati inca 15 min.
Adaugi ingredientele uscate,mixezi la vitaza mica 3-4 minute.
Pui aluatul in aparatul de presat/cornet/pos etc. ce ai si formezi biscuiti pe hartia unsa.Coci 8-10 min.Nu-i lasi sa se inchida prea mult la culoare pe margini.
Ii lasi sa se raceasca complet si apoi ii pui intr-un recipient pana ii consumi.
1 cana=250ml
Reteta aici:
Melt-in-Your-Mouth Shortbread
http://www.tasteto.com/2007/11/24/a-taste-of-holiday-cheer-sugar-and-spice-is-definitely-nice/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu