marți, 24 iunie 2008
Chec cu unt
Ingrediente:
125 g unt
125 g margarina pt. prajituri
100 g zahar
1 lingurita esenta vanilie
90 g galbenusuri
1 Lingura lapte praf
200 g faina prajituri
5 g praf copt
1 praf sare
160 ml albusuri
100 g zahar
Pt. un gust mai bun folosesti 250 g unt in loc de 125g unt si 125 g margarina.
Preparare:
1.Bati untul, margarina, zaharul, sarea si vanilia, ca o crema.
2.Adaugi galbenusurile si bati sa obtii o crema,pui laptele praf.
3.Amesteci faina cu praful de copt.
4.Bati albusurile cu zaharul spuma tare si le incorporezi delicat in amestecul cu unt.
5.Torni intr-o forma rotunda de 20 cm si coci la 175*C, 45 min.
Reteta aici:
Butter Cake
http://auntyyochana.blogspot.com/2006_08_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu