marți, 24 iunie 2008

Chec cu unt




Ingrediente:

125 g unt
125 g margarina pt. prajituri
100 g zahar
1 lingurita esenta vanilie
90 g galbenusuri
1 Lingura lapte praf
200 g faina prajituri
5 g praf copt
1 praf sare
160 ml albusuri
100 g zahar


Pt. un gust mai bun folosesti 250 g unt in loc de 125g unt si 125 g margarina.

Preparare:

1.Bati untul, margarina, zaharul, sarea si vanilia, ca o crema.
2.Adaugi galbenusurile si bati sa obtii o crema,pui laptele praf.
3.Amesteci faina cu praful de copt.
4.Bati albusurile cu zaharul spuma tare si le incorporezi delicat in amestecul cu unt.
5.Torni intr-o forma rotunda de 20 cm si coci la 175*C, 45 min.

Reteta aici:


Butter Cake
http://auntyyochana.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

Niciun comentariu: