marți, 24 iunie 2008

Rulada cu pere




Ingrediente foaie:

3 oua
60 g zahar super fin
70 g faina prajituri
40 g ulei porumb
cateva picaturi colorant verde
cateva seminte susan negre pt.presarat pe tava


Ingrediente pt. umplutura:

60 g zahar super fin
2 pere decojite, taiate cub
1/2 Lingura amidon
1/2 Lingura unt
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita nucsoara


100 g crema de unt/Butter cream-vezi reteta

Pregatire:


1.Bati ouale si zaharul pana se umfla.
2.Adaugi faina cu delicatete, colorantul si uleiul de porumb si mixezi cu grija sa nu se lase ouale.
3.Presari susanul in tava de 25/35 cm.
4.Toarna aluatul in tava si niveleaza-l.
5.Coci la 200*C, 8-10 min.
6.Lasi la racit pe gratar.
7.Pt. umplutura: amesteci ingredientele si fierbi (USOR SI REPEDE) la foc mic pana se ingroasa, lasi sa se raceasca complet.
7.Cand pandispanul este complet rece asezi pe el o hartie unsa,intinzi -pe foaie -crema de unt si presari perele coapte .
8.Cu ajutorul hartiei rulezi foaia.
9.Racesti inainte sa o tai.


Reteta aici:

Pear Swiss Roll

http://auntyyochana.blogspot.com/2006_10_01_archive.html

Niciun comentariu: